Planen…

 

1. mai  kastar me loss frå båthavna i Strandebarm.Me har heile 4 mnd. på ein tur nordover og heim.Me tek høgde for att sommar-antrekk i år blir ullkle av ulik kvalitet og tjukkelse. Cirkeline 2 ligg enno nedpakka i båsen sin på Bakka- men me har så smått byrja å tenkja på kva som må vera på plass før me kastar loss. Denne bloggen her er ein av tinga me lyt læra oss, slik att vener og familie som ikkje har høve til å vitja oss på turen,  også kan fylja oss om dei har lyst 🙂

20140124_3Her ligg Cirkeline2 godt nedpakka enn so lenge.

3 thoughts on “Planen…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s