Sommar i Brønnøysund!

Flott å våkna til 16 grader sol og stille! Nyt frukost ute 🙂IMG_9348I dag blei det storrydding og vask av båt inne og ute- ullkle og andre kle. Må vaske kle i bøtter- alle servicerom er stengt pga. korona. Til og med jollen blei som ny!IMG_9354Eilev fekk besøk av tre gutar som hadde kjøpt seg fiskestang- men ikkje heilt visste korleis eller kva med den. Så her lærer han frå seg fiskeknutar på arabisk.IMG_4239Og jammen fekk dei fisk! Tre stolte gutar vandra heim med fire fiskar etter ei stund!IMG_4241Mykje god underholdning  i havna her, sterkt innslag av lokal 9,9 hestar armadaen. dei bada og spela musikk høgt! ein hadde montert forsterker og høgtalarar i båten!IMG_9360Me fekk kjøpa freske lokale reker på kaien i dag! IMG_4246Etter middag blei det sykkeltur og ein fjelltur . Me møtte desse – nett sett ut som  kulturlandskapsarbeidarar 🙂IMG_9363Rester etter kanonstilling frå 2. verdenskrig. Vega i bakgrunnen.IMG_9364Oppe på toppen på Tilremshatten.IMG_9378Utsikt ned mot Brønnøysund.IMG_9379Då er det berre å koma seg ned att til jordbær i båten 🙂IMG_4252

5 thoughts on “Sommar i Brønnøysund!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s