Ballstad til Sørvågen

Dagen starta med ilandheising av den umulige påhengsen. Her på Ballstad har dei folk som kan hjelpe! Viste seg att me måtte bytta forgassar som er bestillingstid på… Tilbake å hente motor om nokre dagar.IMG_4504

Eg blei teken med på cappuchino-dag i Leknes av Grete Marit 🙂 Fekk handla litt og 🙂IMG_4505

Prinsippet her må vera ; det som ikkje går i lengden tek me att på høgda!IMG_2787

Dagens etappe:IMG_2792

Me forlet Ballstad. Strålande sol på fjellet me var opp på i går.IMG_0720

Livet er ikkje det verste ein har på slike dagar 🙂 Blei meir og meir vind- til slutt litt i mestelaget for jolla som hadde litt regnvatn ombord, straum, vind og bøljer… men me har den no enno.. Blir pakka ned i dag – meir vind i vente.IMG_0721

Majestetiske fjell inn til  Reine.IMG_0724

Me gjekk inn der for å finne oss ein plass.IMG_0731

Veldig idyllisk inne her.IMG_0770

Mykje flott lys i dag.IMG_0775

Men me måtte venda nasen ut att – ingen ledige gjesteplasser her i dag.IMG_0796

Tilbakeblikk mot Reine . Me går videre til Sørvågen, her har dei plass til oss 🙂 Eilev har spylt båten rein for sandblåsestøv frå slippen i Ballstad, båten var heilt grå! IMG_0800Fiskegrateng til middag, laga av fiskerester frå i går 🙂

2 thoughts on “Ballstad til Sørvågen

  1. Påhengs som ikke virker kan ødelegge ferien for de fleste.Høres snålt ut at forgasser må skiftes, men slik skjer vel.Ta godt vare på den gamle og selg den sammen med motoren når dere bytter til yamaha.God tur videre i det flotte været!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s