Sol-laurdag med forviklingar i Kristiansund.

Etter nesten tre veker ombord var det Åsne sin tur til mønstra av. Nydeleg ver i Kristiansund var sjølvsagt litt ille å reisa frå, til gråare Bergen og ferieslutt.

Nytt fall var bestilt og var meldt framkomen til post-i-butikk Coop i byen. Eg viste hente-sms i skranken, men der var pakken allerede levert ut i går !! Heller uventa vri som passa riktig dårleg. Henta ut? av kven? – Katrine. Eg kjende ingen som kvalifiserte til det. Etter ringing og mykje att og fram, viste det seg at at ei frå Coop hadde kvittert og henta pakken ut som vare til butikken. Derved dukka den opp likevel, livet betydeleg enklare, pakken i handa.IMG_3344

Strøken soldag i Kristiansund. Heldigvis er det mindre å halda styr på i Cirkeline II, men imponerande skute «Ideal».IMG_3350

Nokon har fått pakke og kan feira.IMG_3351

Så lenge var Adam i paradis – trekkelina som Åsne la inn i masta var ikkje å få tak i og ikkje å sjå. Ny runde. Etter prøving og feiling og ny fintenking fekk eg plutseleg sjå ein flik av knuten på lina. Me hadde vore smarte nok til å festa nokre magnetiske ringar på lina. Magnetar  mangla – fint å ha sykler ombord – ClasOhlson hadde det som skulle til. No var det berre å venta på nytt mannskap med ein bite hesjastreng som pirkeverktøy/magnethaldar. Tid for reingjering og rydding ombord.

Sol-laurdag i hamna, mange båtar, trivelege gjester og riktig livat stemning.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s