Fair isle

Me reiste frå Lerwick kl 0600 for å nytta vestavinden og segla til Fair isle. Det blei bra segling – men vinden dreia på sør . Var heldige og kom hit med eit kryss. Mykje opp og ned så eg returnerte lunsjen i havet 🤮

Godt å koma i havn og eta middag! Og koma seg rett ut på skoltane og sjekka att Lundefuglane er her .

Attende i Cirkeline registrerar me att kaien er full av lokale folk og køyretøy. Det er rutebåten the Good Sheperd som kjem med varer av alle slag! Då stiller alle og hjelper til. Første leveranse frå båten var i dag ein bil!

7 thoughts on “Fair isle

  1. Auda, sjøsjuke er noko dritt. Men har høyrt at den kan kurerast ved å binde ein baconterning i ein hyssing, svelgja den og dra han sakte opp att………Har ikkje forsøkt sjølv, så eg veit ikkje om metoden verkar. ;-))

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s