Puffin heaven

Strålande sol og berre vakkert! Starta dagen med å handle på den lokale butikken . Den er open nokre timar på føremiddag og i går kom The Good Sheperd med nye forsyninger så i dag var det bra utvalg . Det bur no 47 stk på Fair isle, det har minka noko sidan sist me var her. Men alle er optimistar og meiner det snur no når dei får opp att fugleobservatoriet som brant ned for nokon år sidan.

Etter lunsj gjekk me ein runde og såg på natur og fugl😊

3 thoughts on “Puffin heaven

  1. Har fulgt seilasen fra bakka og over Nordsjøen via AIS og sett alle fine bilder. På tide å takke for fine bilder og kjekke rapporter fra «Vesterled». Skal nok kose meg med det som blir lagt ut fremover!

    EGIL

  2. Flott natur og flotte bilder! Selv med litt utfordrande ferd dit så sikkert kjekt å være der! Artig med forsyningsbåten!!🤩

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s