26. august

20140826-IMG_0695Då var me ved veis ende på denne eventyrlege turen nordover. Cirkeline II er på plass i havna og me flyttar ut… Det har vore fire mnd. med fantastisk vær og opplevingar langt over forventning. Mange trivelege personar har vi møtt, og me vil gjerne takka for hyggeleg samvær og det utal av gode tips me har fått. Me seier også takk for turen til alle som har følgt oss via bloggen. Nord-Norge har mykje å by på, det hadde vore fint om bloggen kan vera til inspirasjon. Me fann i alle fall svært mykje å gleda oss over, og me gjekk ikkje lei – lysta på nye opplevingar lever framleis.

Takk for turen….

 

4 thoughts on “26. august

 1. Ja takk for turen . Det har vært koselig å følge dere. Masse flotte bilder. Du er en dyktig fotograf, Randi. Dette bør det bli bok av, snakk med Svein Nord… Velkommen hjem.

 2. Tusen takk for at me har fått lov og «vera med» på denne reisa. Fantastisk flotte bilete og forteljing. Skal berre nett kjøpa ein seglbåt no så ….

 3. ja det har vært kjekt å følge med.Misunner dere skikkelig århundrets sommer I Nord!
  Vi må få litt råd når vi planlegger vår neste tur,men den går med bil!!! Ei trøst å sjå at sjølv Eilev ikke navigerte inn til Råket på Smøla!

 4. Fint å se at dere er vel hjemme «in one piece» så langt vi forstår. Vi mener dere har gjennomført en bragd!! Så gleder det oss at vår landsdel var så generøs i sommer.
  Bjørnulf reiser til Bråten igjen i oktober for et kort opphold.
  Alt vel med oss.
  Hilsen Ellinor og Bjørnulf
  PS fint foto av Reka.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s