Fottur til Sørskotfjell

Sykla først «rundt neset» , så avgårde med nista i sekken.IMG_0014Utsikten  imponerer  etter få høgdemeter.IMG_0017Nordskott- trur det er Prestkona bakom- og Lofoten bakom der igjen.IMG_0025Denne helsa oss velkomne rett før toppen 🙂IMG_0030SørskottfjellIMG_0034Måtte nett ned å sjå utsikta på neste varde.IMG_0035

Cirkeline ligg nede der i dette paradiset.IMG_0037Perfekt dag til fjells!IMG_0040IMG_0044Me måtte også nett bort å sjå kor dei startar på Nordskottraversen.IMG_0057

Traversen, den stoppa her  for oss, ingen ledige til å guide oss og sikre med tau.IMG_0059Perfekt utsikt for brunostskiva 🙂IMG_0062

Over toppen for å gå ned att.IMG_0065På veg ned att såg me dette storlom paret på Sørskotvatnet. Har aldri sett slike før, dei var svært sky så måtte beskjære bildet kraftig for å i det heile sjå att det er slike … Møtte også to elgar på sykkelveien attende til båten, men dei var vekk før kamera var klart.IMG_0070

Nede i Cirkeline II sovna me i sola…

Til middag blei det fiskegryte med kokosmelk på dag 2 med lyr 🙂 No opprydd og stuing av alle mulige ting- tenkjer oss videre i morgon.

 

4 thoughts on “Fottur til Sørskotfjell

 1. Hei, hei, fra Marit og Per-Arild, som dere traff vet Sørskottvatnet under Sørskottfjellet 1.6.20. (Jeg kalte det vel Lundvatnet, men Lundvatnet ligger nedenfor Nordskottraversen som dere har bilde av). Takk for en trivelig prat ved vatnet.

  Nydelige bilder 🙂 Har dere sett Napoleonprofilen nord for Nordskott? Den vises godt på et av bildene fra Nordskott.

  Igjen, dere er hjertelig velkommen til en tur innom Nordfold (i Foldfjorden) på et eller annet tidspunkt. Vi har både kaffe og fjell man kan gå på når snøen har smelta litt mer 🙂

  Ring gjerne 🙂
  Marit Løvhaug – 95249880
  Per-Arild Pedersen – 90193405

  • Hei igjen og takk for hyggelig møte, og tilbakemelding :-). Napoleon – nei det visste vi ikke, og vi måtte skjerpe oss litt for å finne den. Tenkte kanskje den var en fasong i fjellet – men omsider dukket den opp – Napoleon som luft og avtrykk i fjellet. Veldig artig, tydelig og flott.
   Takk for hyggelig invitasjon, vi hadde tanker om å oppleve litt mere av indre Nordland og delvis med tanke på fjellturer – men så var det all denne snøen i år da… har sett litt på Google nå og det ser veldig fint ut innover der dere bor. I forhold til at vi ønsker oss enda et stykke nordover og Randi sin tidsplan, er det vel urealistisk denne gangen er vi redd. Legger dere derimot turen til Hardanger, så har vi også god kaffi, og så kunne vi gitt noen gode anbefalinger der. Det hadde vært hyggelig. Vi bor mer eller mindre midt mellom Bergen og Kinsarvik. Bare å ringe. Randi 411 63 285 og Eilev 952 00 756.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s