Shopping og sightseeing på sykkel i Harstad.

I dag har det vore over 20 grader og sol ! Me har vore på shopping , leita rundt etter div., ikkje rett fram å finne ut kor dei har det me trengte 🙂 Klesvask i ei heller forhistorisk maskin, men reint blei det.

Fann ut dei hadde noko som heiter «Stien langs sjøen».  Me sykla avgårde og enda opp ved middelalderkyrkja på Trondeneset. Her er og minnesmerke etter fangeleiren med russiske krigsfangar som tyskarane nytta som slavearbeider her under 2. verdenskrig – uråd å forstå i dag.IMG_4851

Svært flott tursti, bygt på dugnad, langs sjøen. Me møtte mange som var ute og nytte sola!IMG_4883

Me hadde bestemt oss for å ete på restaurant her, ikkje lett det heller. 1. og 2. valg var fullt. 3. valg var coronastengt. Så fekk me bord på ein pub, det gjekk ei stund før me forstod att alt me skulle ha måtte me bestilla ved bardisken… så var dei tom for blåskjella me ville ha, men dei hadde ragu- så då fekk me det 🙂  Blei bra til slutt 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s